Sold Out

Matični sok od aronije 0,5l

Sadrži 100% sok aronije, bez dodatka sećera, vode, umjetnih boja, aditiva ni konzervansa. Pasterizirano. 1l soka sadrži otprilike 2 kg svježe prešane aronije.

Sold Out

Kategorija:

Sadrži 100% sok aronije, bez dodatka šećera, vode, umjetnih boja, aditiva ni konzervansa. Pasterizirano. 1l soka sadrži otprilike 2 kg svježe prešane aronije.

2021. godine dobili odobrenje za korištenje Jamstvenog žiga Živjeti zdravo, koje odobrava Hrvatski zavod za javno zdravstvo.
Oznaku Živjeti zdravo moći ćete pronaći na našem soku od jabuke, soku od aronije, soku od višnje, soku od jabuke i višnje i soku od jabuke i aronije ( što znači da sokovi ne sadrže dodane šećere) te na svježim jagodama i malinama.
Jamstveni žig Živjeti zdravo istaknut na ambalaži nalazi se na provjerenim, zdravstveno ispravnim proizvodima, koje su analizirali stručnjaci HZJZ prema po posebno razrađenim kriterijima kojima je propisana količina makronutrijenata, odnosno preporuka da sadrži manje masnoća (posebno zasićenih), primjeren sadržaj bjelančevina, više vlakana, te smanjenu količinu soli i šećera, nego namirnica iz iste kategorije koja nema dodijeljeni znak.
Početkom 2022. godine dobili smo odobrenje za korištenje oznake Plavi ceker koju dodjeljuje Grad Zagreb. Oznaka Plavi ceker odobrena nam je za sok od jabuke, za matični sok od aronije i za džem od maline.
2022. godine na ocjenjivanju proizvoda prerade biljnog porijekla u organizaciji Ministarstva poljoprivrede  za matični sok od aronije dobili smo zlato.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Matični sok od aronije 0,5l”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *