Sok od jabuke 1l

Sok sadrži 100% jabuku, bez dodatka sećera, vode, umjetnih boja, aditiva ni konzervansa. Kvalitetnom pasterizacijom je postignut rok trajanja od godinu dana. 1l soka sadrži otprilike 2 kg svježe prešane jabuke. Sok je pasteriziran.
Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti unutar 3 dana.

2021. godine dobili odobrenje za korištenje Jamstvenog žiga Živjeti zdravo, koje odobrava Hrvatski zavod za javno zdravstvo.
Oznaku Živjeti zdravo moći ćete pronaći na našem soku od jabuke, soku od aronije, soku od višnje, soku od jabuke i višnje i soku od jabuke i aronije ( što znači da sokovi ne sadrže dodane šećere) te na svježim jagodama i malinama.
Jamstveni žig Živjeti zdravo istaknut na ambalaži nalazi se na provjerenim, zdravstveno ispravnim proizvodima, koje su analizirali stručnjaci HZJZ prema po posebno razrađenim kriterijima kojima je propisana količina makronutrijenata, odnosno preporuka da sadrži manje masnoća (posebno zasićenih), primjeren sadržaj bjelančevina, više vlakana, te smanjenu količinu soli i šećera, nego namirnica iz iste kategorije koja nema dodijeljeni znak.

2021. godine dobili smo zlatnu diplomu na ocjenjivanju proizvoda prerade biljnog podrijetla u organizaciji Ministarstva poljoprivrede.

Početkom 2022. godine dobili smo odobrenje za korištenje oznake Plavi ceker koju dodjeljuje Grad Zagreb. Oznaka Plavi ceker odobrena nam je za sok od jabuke, za matični sok od aronije i za džem od maline.

U lipnju 2023. stiže nam i bronca za sok od jabuke sa međunarodnog ocjenjivanja sokova, bezalkoholnih pića i voda, Agra, iz Slovenije!

2.40

Kategorija:

Naš sok od jabuke sadrži 100% voće, bez dodatka šećera, vode, konzervansa, pojačivaća okusa, aditiva ni bojila. Za jednu litru soka potrebno je oko 2 kilograma jabuka. Sok je pasteriziran.

Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.

Sok proizvodimo od jabuka ubranih na našem Opg-u, u pogonu za preradu voća koji se nalazi u registriranom objektu za preradu na našem obiteljskom gospodarstvu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sok od jabuke 1l”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *