Sold Out

Sok od višnje 0.5l

Sok sadrži 100 % višnje bez dodatka šećera, umjetnih boja, aditiva, vode ni konzervansa. Sok je pasteriziran. Za 1 litru soka od višnje potrebno je 2 kilograma svježih višnji.

Nakon otvaranja sok je potrebno držati u hladnjaku te ga potrošiti unutar 3 dana.
Voće je ubrano u našem voćnjaku i prerađeno u pogonu za preradu koji se nalazi u objektu za preradu na našem Obiteljskom gospodarstvu.

2020. godine dobili odobrenje za korištenje Jamstvenog žiga Živjeti zdravo, koje odobrava Hrvatski zavod za javno zdravstvo.
Oznaku Živjeti zdravo moći ćete pronaći na našem soku od jabuke, soku od aronije, soku od višnje, soku od jabuke i višnje i soku od jabuke i aronije ( što znači da sokovi ne sadrže dodane šećere) te na svježim jagodama i malinama.
Jamstveni žig Živjeti zdravo istaknut na ambalaži nalazi se na provjerenim, zdravstveno ispravnim proizvodima, koje su analizirali stručnjaci HZJZ prema po posebno razrađenim kriterijima kojima je propisana količina makronutrijenata, odnosno preporuka da sadrži manje masnoća (posebno zasićenih), primjeren sadržaj bjelančevina, više vlakana, te smanjenu količinu soli i šećera, nego namirnica iz iste kategorije koja nema dodijeljeni znak.

Sold Out

Nema na zalihi

Kategorija:

Sok sadrži 100 % višnje bez dodatka šećera, umjetnih boja, aditiva, vode ni konzervansa. Sok je pasteriziran. Za 1 litru soka od višnje potrebno je 2 kilograma svježih višnji. Nakon otvaranja držati u hladnjaku i potrošiti unutar 3 dana,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sok od višnje 0.5l”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *