Sok od jabuke 3litre (bag in box)

Sok sadrži 100% jabuku, bez dodatka sećera, vode, umjetnih boja, aditiva ni konzervansa. Kvalitetnom pasterizacijom je postignut rok trajanja od godinu dana. 1l soka sadrži otprilike 2 kg svježe prešane jabuke.

2020. godine dobili odobrenje za korištenje Jamstvenog žiga Živjeti zdravo, koje odobrava Hrvatski zavod za javno zdravstvo.
Oznaku Živjeti zdravo moći ćete pronaći na našem soku od jabuke, soku od aronije, soku od višnje, soku od jabuke i višnje i soku od jabuke i aronije ( što znači da sokovi ne sadrže dodane šećere) te na svježim jagodama i malinama.
Jamstveni žig Živjeti zdravo istaknut na ambalaži nalazi se na provjerenim, zdravstveno ispravnim proizvodima, koje su analizirali stručnjaci HZJZ prema po posebno razrađenim kriterijima kojima je propisana količina makronutrijenata, odnosno preporuka da sadrži manje masnoća (posebno zasićenih), primjeren sadržaj bjelančevina, više vlakana, te smanjenu količinu soli i šećera, nego namirnica iz iste kategorije koja nema dodijeljeni znak.

37.00kn

Kategorija:

Naš sok od jabuke sadrži 100% voće, bez dodatka šećera, vode, konzervansa, pojačivaća okusa, aditiva ni bojila. Za jednu litru soka potrebno je oko 2 kilograma jabuka.

Novo pakiranje soka u vrećici, koja se nalazi u kartonski kutiji, bag in box 3 litre, jednostavno je za rukovanje i olakšava čuvanje soka. Sok nakon otvaranja nije potrebno čuvati u hladnjaku te ga nije potrebno potrošiti u nekoliko dana jer i nakon otvaranja ostaje hermetički zatvoren u vrećici.

Sok proizvodimo od jabuka ubranih na našem Opg-u, u pogonu za preradu voća koji se nalazi u registriranom objektu za preradu na našem obiteljskom gospodarstvu.